Blog de guimcormand

drogues i decissions

Avui a classe la Cèlia ens ha parlat sobre "Trainspotting", una pel.lícula que pretén crear consciència sobre els efectes negatius de les drogues. M'ha impactat molt el monòleg inicial en el qual el protagonista fa una reflexió sobre per què ha escollit drogar-se.

Diu que la vida ens ofereix a tots moltíssimes possibilitats per a escollir el què vulguem fer; podem escollir què fer amb el nostre temps lliure, podem escollir què estudiar, podem escollir els amics, podem escollir qui volem que sigui la nostra parella, ... Però sovint aquestes decisions són molt més complicades del que poden semblar i molts cops aquesta capacitat que tenim per a decidir què volem fer amb la nostra vida ens posa en problemes, però en aquestes situacions hem de prendre decisions difícils si volem seguir el nostre camí cap a la felicitat, a vegades fer un pas enrere és necessari per a seguir avançant.

El que fan les drogues és evitar-te el problema de prendre decisions, ja que les drogues decideixen per tu, són elles les que escullen el teu camí, i a les drogues els hi és igual que el camí t'agradi o no. Penso que la gent que recorre a les drogues és gent que té por a prendre aquestes decisions complicades però alhora necessàries per a trobar la felicitat. I és que és més fàcil deixar que algú prengui decisions per a tú, és més fàcil deixar-te portar, però el problema és que no saps on vas, perds el control de la teva vida.

Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: